Το θρίλερ κατέληξε σε τραγωδία! Άγρια δολοφονημένη η 22χρονη ομογενής στο Λονδίνο

– Νεκρή στο βόρειο Λονδίνο βρέθηκε η 22χρονη ομογενής Iuliana Tudos – Εξαφανίστηκε παραμονή Χριστουγέννων ενώ γυρνούσε σπίτι για να συναντήσει ξανά αργότερα τους φίλους της – Έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη δoλoφovία της και τη σύλληψη του δράστη

Τρεις μέρες μετά την εξαφάνιση της 22χρονης Ελληνορωσίδας Iuliana Tudos βρέθηκε το πτώμα της στο βόρειο Λονδίνο. Η Iuliana Tudos δoλoφovήθηκε ενώ περπατούσε σε πάρκο στο Λονδίνο την παραμονή των Χριστουγέννων. Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της 22χρονης Iuliana Tudos δίπλα σε περίπτερο στην καρδιά του πάρκου Finsbury.

Οι αξιωματικοί δεν έδωσαν από την αρχή τα στοιχεία της στη δημοσιότητα μέχρι να εντοπίσουν τους συγγενείς της στο εξωτερικό και να τους ενημερώσουν για τη δoλoφovία της.

Πραγματοποιείται ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της, με τη Scotland Yard να επιβεβαιώνει πως αντιμετωπίζουν τον θάνατό της ως δoλoφovία. Ένας αξιωματικός φωτογράφιζε διάφορα αντικείμενα και ρούχα που ήταν διασκορπισμένα στο γρασίδι δίπλα στο γήπεδο.Iuliana Tudos

«Πιστεύουμε ότι η γυναίκα δέχτηκε eπiθεση ενώ ήταν στο πάρκο και αυτό πρέπει να συνέβη την παραμονή των Χριστουγέννων. Προσπαθούμε να καθορίσουμε το κίνητρο για την eπiθεση και θα θέλαμε να μας ενημερώσει το κοινό αν είδαν κάτι ύποπτο σε αυτό το τμήμα του Finsbury Park τα Χριστούγεννα» τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών Nicola Wall.

Η Scotland Yard ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα δoλoφovίας μετά την ανακάλυψη του πτώματος της νεαρής γυναίκας στο πάρκο Finsbury. «Δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα. Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τους συγγενείς της. Θα πραγματοποιηθεί σήμερα vεkpοψία. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Οι έρευνες συνεχίζονται».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τις τελευταίες ώρες είχαν ενταθεί οι φόβοι για την 22χρονη Ελληνορωσίδα Iuliana Tudos που είχαν δει τελευταία φορά στο Camden, στο Λονδίνο.

Είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους την παραμονή των Χριστουγέννων. Είπε στους φίλους της πως θα έπαιρνε λεωφορείο για να γυρίσει σπίτι στο Finsbury Park και θα τους συναντούσε ξανά αργότερα στο Enfield. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Οι αρχές εξέφραζαν ανοιχτά την ανησυχία τους για την Iuliana Tudos επειδή δεν ταίριαζε το να εξαφανιστεί στον χαρακτήρα της. Η Iuliana Tudos, που τη φωνάζουν και Julie, είναι ελληνικής και ρωσικής καταγωγής.

Πηγή: Dailymail

Συνέχεια άρθρου
loading...

Σχόλια